.


Tornada a la competició

Després d’un merescut descans en motiu de la Setmana Santa 2012, aquest cap de setmana els diversos equips del Futbol Club Atlètic de Valls tornen a la competició de lliga per encarar la recta final del campionat.

Els equips femenins jugaran el dissabte dia 14 lluny de l’Alt Camp. El desplaçament del primer equip serà ben curtet perquè les noies blaves jugaran a un quart d’onze del matí al camp de la Pobla de Mafumet. Les vallenques necessiten una victòria per consolidar la segona posició de la classificació. El viatge de l’equip infantil-aleví femení A serà bastant més llarg perquè les més petites del club jugaran a partir de dos quarts de dotze del migdia al camp del Masquefa. Recordem que l’equip infantil-aleví femení B va jugar la darrera jornada de la seva lliga el dissabte anterior de Setmana Santa.

Pel que fa als Veterans del Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó allarguen una setmana més el seu descans i no tenen partit aquest cap de setmana. Els més grans del club tornaran a la competició el diumenge 22 al Camp del Roda de Barà.

Els nois de l’equip masculí del grup tercer de la Tercera Catalana jugaran el diumenge dia 15 rebent la visita del Torredembarra B al Camp Municipal del Vilar. El partit començarà a les cinc de la tarda i enfrontarà a dos dels equips amb millor forma de la categoria.

Per un costat els torrencs han guanyat 6 dels darrers 9 partits i s’han consolidat al mig de la classificació després d’un començament de lliga força discret. Per l’altra blanda els vallencs han guanyat 5 dels darrers 6 encontres i s’han escapolit de la zona de descens a base de bon joc i de bons resultats. Torredembarra B i Atlètic de Valls tenen ara mateix 32 punts i comparteixen el centre de la classificació amb el Santa Coloma de Queralt.

El partit d’aquest cap de setmana serà xiulat per l’àrbitre Juan Carlos Vázquez i serà una bona oportunitat de veure a dos equips sense urgències que voldran jugar un bon partit de futbol. Recordem que en la primera volta el resultat final va ser d’empat a un gol.

Esperem que l’equip dirigit per Javi Gómez i per Josep Maria Fuguet mantingui el bon nivell demostrat en les darreres setmanes i pugui oferir una bona tarda als aficionats que s’acostin al Vilar. Els darrers resultats fan ser molt optimista però caldrà estar molt atents a un Torredembarra que arribarà a Valls amb la moral pels núvols.

Leave a Comment