.


Tres partits a Valls pel darrer cap de setmana d’abril

Per tancar el mes d’abril tres dels nostres equips jugaran com a locals:

Femení (dissabte a les 2 al Vilar): Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Santa Coloma de Queralt

Les vallenques disputaran la penúltima jornada del campionat de lliga amb la intenció de sumar els tres punts en joc i consolidar la segona posició de la classificació. Les de la Conca de Barberà són avantpenúltimes però en el partit de la primera volta només van perdre per 3 a 5 i de ben segur que vindran a Valls amb moltes ganes de fer un bon partit i de posar les coses ben difícils a les blaves.

Veterans (dissabte a les 4 al Fornàs): Fornàs At. Valls El Cafetó – Riudoms

Després d’empatar al camp del Roda de Barà (1-1) els vallencs volen superar als Veterans del Riudoms per recuperar el camí de la victòria.

Masculí 3a Catalana (diumenge a les 5 al Vilar): Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Vendrell 

Els blaus rebran la visita del Vendrell, un equip que està protagonitzant una molt bona temporada (ara mateix són cinquens amb 50 punts). Els del Baix Penedès són un equip molt sòlid en defensa i segur que vindran a Valls amb moltes ganes de sumar els tres punts i continuar a la zona noble de la classificació.

Pel que fa als vallencs els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet voldran continuar amb la seva bona ratxa de resultats (han sumat 19 dels darrers 24 punts). Esperem que l’equip no noti la baixa del seu màxim golejador Enric Torres (per la seva expulsió al camp de la Pobla de Montornès ha estat sancionat amb 3 partits de suspensió).

Molta sort a totes i a tots !!!

Leave a Comment