.


El Vendrell acaba amb la bona ratxa de l’Atlètic (0-2)

Masculí 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0 – Vendrell 2

Després d’encadenar quatre victòries i un empat l’Atlètic ha tornat a conéixer el gust de la derrota després per caure per 0 gols a 2 davant del Vendrell al Camp Municipal del Vilar.

Els vallencs, tot i no fer un mal partit, s’han vist superats per un Vendrell que està fent una gran temporada i que amb un futbol molt pràctic s’ha endut els tres punts en joc.

En el primer temps l’Atlètic ha tingut dues bones opcions per inaugurar el marcador però ni Ruiz primer ni Rovira després han estat encertats de cara a porteria. El Vendrell ha pogut controlar la situació però no ha inquietat massa la porteria local.

En el segon temps les coses han canviat i el Vendrell, gràcies a un bon sistema de contraatac, ha portat molt de perill als dominis del porter Jose. Els del Baix Penedès han tingut força oportunitats i a banda de tres pilotes als pals han aconseguit marcar dos gols (minuts 73 i 76) que han deixat el marcador sentenciat.

L’Atlètic no s’ha rendit en cap moment i en el darrer minut ha aconseguit forçar un penal dins de l’àrea visitant. Rovira ha marcat en el primer llençament però l’àrbitre l’ha fet repetir i en el segon intent el porter ha endevinat la direcció de la pilota i ha impedit el gol blau.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis, Marcos (Ramírez), Aitor, Serret, Ruiz, Ruben, Aleix (Alan), Moya (Ricardo), Oscar (Jerson) i Rovira.

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 13 – Santa Coloma de Queralt 1

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls 3 – Riudoms 0

Leave a Comment