.


Dos partits pel dissabte 19 de maig

Amb les competicions femenines acabades, aquest dissabte tenim partit pels nostres dos equips masculins:

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó – Cambrils (a les 16:00 hores al Camp Municipal del Fornàs)

Penúltim partit de lliga pels nostres veterans. Aquest encontre es va ajornar fa unes setmanes i representarà el darrer partit dels vallencs al Camp del Fornàs. El diumenge vinent dia 27 a les 10 del matí  s’acabarà lliga 2011-2012 amb el derbi vallenc al Vilar.

Masculí 3a Catalana: La Riera – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (a les 17:30 hores a La Riera de Gaià)

Avantpenúltim partit de lliga pels nostre equip de Tercera Catalana. Els vallencs visitaran al cuer de la categoria amb ganes d’allargar la bona ratxa de joc i de resultats. Després de la gran victòria de la setmana passada davant del Llorenç, els blaus voldran aconseguir un resultat positiu abans del derbi amb l’amateur de l’Escola Valls Futbol (dissabte 26 a les 6 al Vilar).

Molta sort a tots !!!

Leave a Comment