.


Dissabte 19 de maig: dues derrotes pels nostres equips

El dissabte 19 de maig no va ser un bon dia pels nostres equips:

Veterans: Fornàs At. Valls El Cafetó 2 - Cambrils 4

Masculí 3a Catalana: La Riera 2 – At. Valls Alt Camp Alumini 1

Derrota per la mínima al camp del cuer de la classificació del grup tercer de la tercera catalana. No va ser un bon partit i al final els tres punts es van quedar a La Riera gràcies a un gol en el darrer minut del temps reglamentari.

En el primer temps cap dels dos equips va saber imposar el seu joc i els minut van anar passant sense massa incidències. En el segon temps l’equip local va avançar línees per buscar un triomf imprescindible per poder somniar amb la salvació. Els rierencs es van avançar gràcies a un contraatac en el minut 61.

L’Atlètic no va llençar la tovallola i només 8 minuts més tard va aconseguir l’empat a un gràcies a una acció individual d’Enric Torres. El davanter blau va marcar el seu setzè gol de la temporada. En els darrers minuts ambdós conjunts van buscar la victòria. La sort va ser pels locals que van aconseguir el 2 a 1 definitiu a la sortida d’un còrner en el minut 89.

Per l’Atlètic van jugar Moha, Ruiz, Marcos (Gómez), Aitor, Serret, Aleix, Alan, Ruben (Ricardo) (Jaume), Izquierdo, Oscar (Moya) i Rovira (Torres).

La setmana vinent dos derbis vallencs a l’agenda:

Dissabte 26 a les 18 h al Vilar: Amateur Escola Valls Futbol - Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (Tercera Catalana)

Diumenge 27 a les 10 h al Vilar: Agrupació Veterans Valls – Veterans Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó

Leave a Comment