.


El derbi de Tercera Catalana acaba amb empat a un gol

Escola Valls Futbol 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

El derbi vallenc del grup tercer de la tercera catalana ha acabat amb empat a un gol. Ha estat un partit gairebé calcat al de la primera volta perquè l’amateur de l’Escola ha aconseguit marcar l’empat a un en el temps de descompte.

Els primers minuts han estat de color blau. Els de l’Atlètic han controlat la situació i s’han acostat amb perill a la porteria local. L’oportunitat més clara ha estat un penal del porter de l’Escola sobre Rovira que Torres no ha pogut aprofitar (el porter Sánchez ha aturat el llençament del davanter). En el darrer tram de la primera part el joc s’ha igualat i les defenses han pogut controlar els atacs rivals.

En el començament de la segona part l’amateur ha sortit més endollat i ha estat a punt d’inaugurar el marcador en un parell de bones oportunitats. En el minut 61 les coses s’han complicat molt per l’Atlètic perquè l’àrbitre ha expulsat de forma molt rigurosa a David Rovira per una segona targeta groga exagerada. Quedava mitja hora pel davant.

Curiosament l’expulsió ha despertat als visitants i tot i jugar amb un home menys l’Atlètic ha fet un pas endavant i ha tornat a portar perill a l’àrea contrària. D’aquesta manera ha arribat el primer gol del partit gràcies a un ràpid contraatac que ha finalitzat Torres (després de rebre la pilota en clar fora de joc).

L’amateur de l’Escola no s’ha rendit en cap moment i en els darrers minuts del partit ha apretat de valent per intentar capgirar el marcador. La insistència local ha tingut el premi del gol en el quart minut del temps de descompte gràcies a una rematada d’Abel.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis, Serret, Aitor, Gómez, Ruiz (Aleix), Alan (Oscar), Ruben, Izquierdo (Ricardo), Torres (Jaume) i Rovira.

Diumenge vinent a les 5 de la tarda al Vilar darrer partit de la temporada 2011-2012: Atlètic de Valls – Tancat del Vendrell

Leave a Comment