.


Aquest diumenge s’acaba la lliga 2011-2012 de Tercera Catalana

Aquest diumenge 3 de juny l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i el Tancat del Vendrell posaran el punt i final a la Temporada 2011-2012. El partit es jugarà al Camp Municipal del Vilar de Valls a partir de les 5 de la tarda.

Com que cap dels dos equips té problemes classificatoris cal esperar un bon partit de futbol per acomiadar la lliga. El Tancat ha fet un molt bon any i acabarà l’any entre la cinquena i la sisena posició (curiosament es jugaran aquesta posició amb el Vendrell, el seu rival ciutadà). L’Atlètic, per la seva banda, ha fet una temporada irregular i tancarà la temporada entre la vuitena i l’onzena posició (depenent del seu propi resultat i el del Santa Coloma de Queralt, Bellvei i Montblanc).

Després d’aquest darrer partit l’agenda de l’Atlètic pel mes de juny presenta aquestes cites:

Dissabte 9 a les 19 h al Vilar: Homenatge al porter José Antonio Jiménez (que penja els guants després de 13 temporades al club blau)

Diumenge 10 durant tot el matí al Vilar: Torneig de Futbol Base Femení

Dissabte 16 a les 18 h al Restaurant Masia Bou: Festa Final de Temporada 2011-2012

Dissabte 16 a les 20 h al Centre Cultural Municipal: Nit de l’Esport Vallenc

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment