.


Ja es coneix el calendari de Tercera Catalana 2012-2013

La Federació Catalana de Futbol ja ha publicat el calendari de lliga del Grup Tercer de la Tercera Catalana per la propera temporada 2012-2013.

Així doncs, l’Atlètic ja coneix a tots els seu rivals per la propera temporada. Les tres novetats del proper curs seran l’Icomar, la Bisbalenca i La Floresta (que substitueixen al Roda de Barà, al Cunit i a la Pobla de Montornès).

La resta d’equips ja són vells coneguts: El Pla, l’Escola Valls Futbol, el Torredembarra B, el Tancat, el Vendrell, La Riera, el Santa Cruz, el Segur, el Constantí, el Banyeres, el Montblanc, el Santa Coloma de Queralt, el Llorenç i el Bellvei.

L’Atlètic començarà la lliga el dissabte 8 de setembre al difícil camp del Pla de Santa Maria (l’equip revelació de la passada temporada). I pel que fa als derbis vallencs enguany arribaran ben d’hora: en la segona jornada del 16 de setembre i en la dinovena jornada del 2 de febrer.

Podeu consultar el calendari en aquest enllaç: Calendari Tercera Catalana Grup 3 2012-2013

Pel que fa a la composició de la plantilla ja es coneixen les primeres incorporacions: Fran Campillo (defensa de 24 anys provinent de l’Escola Valls Futbol), Oriol Montserrat (mig de 22 anys) i Francesc Barberà (mitja punta de 24 anys que prové de l’Escola Valls Futbol).

En les properes setmanes anirem coneixent més novetats de la plantilla de l’Atlètic per la temporada 2012-2013.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment