.


L’Atlètic 2012-2013 es posarà en marxa el dimarts dia 31 de juliol

Després  de dos mesos d’aturada el Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini tornarà a arrancar aquest proper dimarts 31 de juliol al Camp Municipal del Vilar. Serà el primer entrenament de la pretemporada 2012-2013 de la mà dels dos nous entrenadors de l’equip blau: Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso.
Durant la pretemporada la idea del tàndem tècnic és la de fer tres entrenaments setmanals més un partit amistós de preparació. Alguns dels primers rivals dels vallencs seran el Morell de Primera Catalana, l’Alcover i la Pastoreta de Tercera i el Juvenil del Reus Deportiu.
La plantilla encara no està del tot definida perquè durant la pretemporada hi haurà diversos jugadors a prova que voldran convèncer als dos entrenadors per forma part de l’equip blau. A banda de la continuïtat de més del 80 % de la plantilla de la temporada passada si que es coneixen quatre noves incorporacions que ja hem anat enunciant en les darreres setmanes: el defensa Fran Campillo, el mig Oriol Montserrat, el mitja punta Francesc Barberà i el davanter Ivan Mesa.
L’Atlètic té sis setmanes de feina pel davant de cara a poder començar la lliga 12-13 de la millor manera possible. Recordem que el primer partit oficial es disputarà al Camp del Pla de Santa Maria el dissabte 8 de setembre. Un derbi comarcal que donarà pas al derbi vallenc amb l’equip sub-21 de l’Escola Valls Futbol que enguany arriba tot just a la segona jornada de lliga del diumenge 16 de setembre.
La Directiva del club blau, encapçalada pel seu President Jacint Traguany, espera que enguany l’equip de Tercera Catalana pugui protagonitzar una bona temporada per poder celebrar de la millor manera possible el 30è. anivesari de l’Atlètic que arribarà el mes de maig del 2013. Trenta anys d’història que mereixen un esforç per part de tothom: jugadors i exjugadors, directius i exdirectius, socis, aficionats, etc.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment