.


Primer partit de la pretemporada 2012-2013

Ahir dimarts 14 d’agost l’equip masculí del FC Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va disputar el seu primer partit amistós de la pretemporada 2012-2013. Els homes de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso es van desplaçar a Alcover per fer el primer “assaig” de les idees tàctiques dels dos nous entrenadors blaus.

La primera part va ser força igualada i els dos equips es van repartir el domini de la pilota gairebé a parts iguals. Els vallencs van demostrar un bon nivell en totes les línees però van notar molt l’absència dels seus tres homes més ofensius (Enric Torres, David Rovia i Ivan Mesa). Les oportunitats de gol en els primers 45 minuts van ser escasses: per part vallenca Jaume, Alan i Ricardo van provar sort amb xuts des de fora l’àrea i per part local el porter Vergés va poder aturar amb solvència un parell de temptatives rivals.

En els primers minuts de la segona part, després de força canvis en amdós conjunts, l’Alcover va posar setge a la porteria de Carlos Dorado i van disposar de quatre bones oportunitats per marcar. Passat el perill l’Atlètic va aconseguir equilibrar la situació i també va crear perill a la porteria contrària (un xut creuat de Ruiz que va sortir fora per molt poc i una oportunitat de Moya que no va poder definir).

L’unic gol del partit va arribar en el minut 70 gràcies a un contraatac local per la banda esquerra que va finalitzar amb un xut al travesser i una rematada de cap al fons de la xarxa blava. Aquest gol va donar la victòria a l’equip dirigir per Enric Gilabert i que enguany tornarà a militar al grup segon de la Tercera Catalana.

Els vallencs no es van rendir en cap moment i van apretar de valent fins el xiulet final per intentar, com a mínim, igualar el marcador. Tot i disposar d’alguna oportunitat (sobretot una de Moya en el darrer minut), el marcador no es va tornar a moure i el triomf es va quedar a Alcover.

Com sempre es diu en aquests casos, el resultat és el menys important d’aquests amistosos de pretemporada. L’equip blau va oferir una bona imatge en línees generals, va poder treballar  les idees tàctiques i va donar un pas més a la seva preparació.

Per l’Atlètic van sortir d’inici Vergés, Denis, Aitor, Fran, Manel, Alan, Ruben, Barberà, Jaume, Moya i Ricardo. A la segona part van entrar Carlos, Serret, Guifré, Izquierdo, Marc, Ruiz i Ribes.

El proper partit amistós de l’Atlètic arribarà el proper dimecres 22 d’agost al Camp Municipal del Vilar de Valls. Els blaus rebran la visitat del juvenil del Reus Deportiu a partir de les 8 del vespre.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment