.


L’Atlètic guanya el quadrangular de La Pastoreta

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha guanyat el Quadrangular de La Pastoreta que s’ha disputat aquest dissabte 1 de setembre a Reus. Els vallencs han posat punt i final a la pretemporada 2012 empatant a zero gols amb l’Almoster (4ta. Catalana) i guanyant pel mateix resultat de 3 a 0 a La Pastoreta (3a Catalana Grup 2) i al Sant Salvador (4ta. Catalana).

La resta de partidets de 40 minuts han tingut aquests resultats: Pastoreta – Sant Salvador (1-0), Almoster – Sant Salvador (0-0) i Pastoreta – Almoster (5-0).

En el primer enfrontament els de l’Alt Camp han dominat gairebé complement el joc però no han pogut superar la porteria de l’Almoster. Els del Baix Camp s’han defensat amb molt d’ordre i han aconseguit empatar.

En el segon duel dels blaus davant de l’amfitrió del quadrangular, els homes de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso han fet un joc molt seriós i efectiu i mica en mica s’han anat imposant al seu rival. Les dianes d’Albert Ruiz, d’Aitor García (de penal) i de Moya han donat els tres punts a l’Atlètic.

En el darrer partidet que tancava la tarda els vallencs s’han imposat clarament al Sant Salvador. Dos gols molt matiners de Guifré i de Serret han encarrilat el partit des dels primers minuts. Un gol d’Ivan Mesa en el minut 35 ha sentenciat el partit i el quadrangular.

Amb aquest quadrangular s’han acabat els amistosos de pretemporada i dissabte vinent 8 de setembre arriba l’hora de la veritat al Camp del Pla de Santa Maria: comença la lliga del grup tercer de la Tercera Catalana !!!

Leave a Comment