.


Arriba l’hora de la veritat: comença la lliga de 3a Catalana 2012-13 !!!

Després de 6 setmanes de pretemporada el Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha arribat al començament del campionat de lliga: aquest dissabte 8 de setembre els homes de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso es desplaçaran al Pla de Santa Maria per disputar la primera jornada de la temporada 2012-2013.

El partit, que començarà a un quart de sis de la tarda, enfrontarà a dos equips de l’Alt Camp en el primer derbi comarcal de l’any. Caldrà veure com arriben els dos equips al començament de lliga perquè ambdós conjunts estrenen entrenadors i han patit canvis a les seves plantilles.

Recordem que l’any passat els duels entre el Pla i l’Atlètic van ser vibrants i emocionants. El Pla va guanyar el partit de la primera volta per 2 a 3 amb un gol de Dani Neff en el temps de descompte i l’Atlètic va guanyar a la tornada per 1 gol a 2.

Cal esperar que es pugui veure un bon partit de futbol i que els aficionats que s’acostin al Municipal del Pla puguin passar una bona tarda.

Leave a Comment