.


L’Atlètic comença la lliga amb una derrota

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini no ha pogut començar la lliga 2012-2013 amb bon peu. Els homes de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso han encaixat una derrota per 3 gols a 1 al Camp del Pla de Santa Maria i no han pogut sumar cap punt en el seu debut oficial.

Els vallencs han començat molt bé el partit, jugant amb criteri i paciència i trenant jugades cada cop més perilloses. Fruit d’aquest bon joc ha arribat el primer gol del partit gràcies a una rematada de Jerson a la sortida d’un còrner. Amb el marcador a favor l’Atlètic ha fet un pas enrere i ha cedit la iniciativa a l’equip local. El Pla ha aprofitat la concessió i ha començar a arribar amb perill a l’àrea de Vergés.

Els grocs han capgirat el marcador abans del descans gràcies a dues jugades a pilota aturada. L’empat a un ha arribat després d’un còrner i el 2 a 1 ha pujat al marcador després d’una falta lateral i d’una sèrie de rebots dins de l’àrea vallenca.

En el segon temps l’Atlètic ha provat de capgirar la situació però el Pla s’ha fet fort al darrera i ha concedit molt poques al.legries als davanters visitants. El tercer gol planenc ha arribat en el minut 75 després d’un penal. Tot i el 3 a 1 els vallencs no s’han rendit en cap moment i han intentat el miracle fins el xiulet final.

Per l’Atlètic han jugat Vergés, Guifré (Ribas), Aitor, Serret, Ruiz, Izquierdo, Ruben, Jerson (Aleix), Barberà, Torres (Mesa) i Dani.

El bon joc vallenc no ha tingut cap recompensa en forma de punts però l’equip ha mostrat bones maneres i cal ser optimistes de cara al futur. El Pla ha sapigut aprofitar les seves armes i s’ha endut la victòria gràcies a la seva millor eficàcia de cara a porteria.

La setmana vinent arriba el derbi vallenc al Vilar. El diumenge 16 a les 6 de la tarda l’Atlètic rebrà la visita de l’equip amateur de l’Escola Valls Futbol. Ambdós conjunts han perdut en la primera jornada i voldran refer-se el més aviat possible.

Recordem que abans del derbi, a les cinc de la tarda, l’Atlètic presentarà els seus equips per la Temporada 2012-2013.

Leave a Comment