.


Aquest diumenge 16 de setembre: presentació i derbi !!!

Aquest diumenge 16 de setembre el Futbol Club Atlètic de Valls viurà una tarda molt especial al Camp Municipal del Vilar amb la presentació dels seus equips per la temporada 2012-2013 i amb la disputa del derbi vallenc de la Tercera Catalana davant de l’equip amateur de l’Escola Valls Futbol.

La jornada començarà a les 5 de la tarda amb la presentació dels diversos equips de l’entitat blava per aquesta temporada: masculí de Tercera Catalana, femení de Futbol 7, dos equips alevins-infantils femenins, els Veterans del Fornàs i la gran novetat d’enguany, l’equip de Futbol Sala que s’estrena al grup 6 de la segona divisió.

Després de la presentació, a les 6 de la tarda, es disputarà el derbi vallenc entre l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i l’amateur de l’Escola Valls Futbol. El partit, que correspon a la segona jornada de lliga, es presenta força important pels dos equips per les dues derrotes encaixades en el primer partit de la temporada. Recordem que l’Atlètic va perdre al Pla (3-1) i l’amateur blanc-i-vermell va perdre al Vilar davant del Torredembarra B (0-4).

Coneixent la filosofia de joc dels dos entrenadors (Josep Maria Fuguet a la banqueta blava i Jaume Bonet a la de l’Escola) cal esperar un bon partit de futbol entre dos conjunts que volen guanyar els partits a base de tenir la possessió de la pilota.

Dissabte 15: amistosos dels equips femenins al Fornàs

Aquest dissabte els equips femenins de l’Atlètic jugaran els seus primers amistosos de pretemporada al Camp Municipal del Fornàs

A les 4 de la tarda l’equip gran de Futbol 7 s’enfrontarà al Tancat del Vendrell. L’equip vallenc presentarà moltes novetats respecte la temporada passada.

Tot just quan acabin les grans, a les 6 de la tarda, arribarà el torn de les més petites del club que també s’enfrontaran al Tancat.

Leave a Comment