.


Presentació i victòria !!!

El Camp Municipal del Vilar ha viscut una tarda rodona pel Futbol Club Atlètic de Valls: primer, a les 5 de la tarda, s’han presentat oficialments els 6 equips blaus per la temporada 2012-2013, i després, a partir de les 6, l’equip masculí ha guanyat el derbi vallenc de la Tercera Catalana davant de l’Escola Valls Futbol per 3 gols a 0.

Els equips per la temporada del 30è Aniversari de l’Atlètic que s’han presentat avui són els següents: dos equips alevins-infantils femenins, un equip sènior femení, un equip de futbol sala (la novetat d’enguany), els Veterans del Fornàs i l’equip masculí de Tercera Catalana. L’acta ha comptat amb la presència del Sr. Manel Odina, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls.

Després de la presentació ha arribat l’hora del derbi vallenc. Els nombrosos espectadors que s’han aplegat al Vilar han pogut passar una bona tarda de futbol i han pogut disfrutar de dos equips amb bon gust per la pilota.

La victòria local ha estat força justa però segurament el 3 a 0 final ha estat excessiu. A la mitja part el resultat ja era favorable pels blaus gràcies a dues dianes de Dani Figuerola: el primer en una falta indirecta dins l’àrea visitant en el minut 18 i el segon en un contraatac en el minut 34.

En el segon temps l’Atlètic ha controlat la situació i l’Escola ha tingut molts problemes per arribar amb perill a l’àrea de Flores. El tercer gol de Torres en el minut 84 ha sentenciat el partit i ha donat els primers tres punts de la temporada pels locals.

Per l’Atlètic han jugat Flores, Ruiz, Fran (Ribas), Serret, Gómez, Alan (Jerson), Ruben, Barberà, Mesa, Dani (Torres) i Güell (Aleix).

La setmana vinent els blaus es desplaçaran a Torredembarra per jugar el tercer partit del campionat de lliga (diumenge 23 a les 16:45 hores).

Leave a Comment