.


Agenda pel cap de setmana (22 i 23 de setembre)

Dissabte 22 de setembre a les 16 h al Camp Municipal del Fornàs:

Els Veterans del Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó jugaran el primer partit de pretemporada davant dels Veterans del Montblanc. Després de la boníssima campanya que van protagonitzar l’any passat caldrà veure com pinten les coses per la nova temporada 2012-2013.

Diumenge 23 de setembre:

A les 11 del matí al Pavelló Xavier Tondo farà la presentació oficial i jugarà un amistós per anar preparant la temporada oficial que comença a mitjans d’octubre.

A les 16:45 hores el Masculí de Tercera Catalana es desplaça a Torredembarra per jugar la tercera jornada de lliga. Després de guanyar el derbi vallenc els homes de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso necessiten un bon resultat per no perdre pistonada amb els equips que encapçalen la classificació.

Molta sort a tots !!!

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment