.


L’Atlètic no suma a Torredembarra

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al Camp del Torredembarra B. El partit, corresponent a la tercera jornada de lliga del grup tercer de la Tercera Catalana, no ha estat gens vistós i no ha entretingut gaire als nombrosos espectadors presents a la graderia.

En el primer temps cap dels dos equips ha sabut imposar el seu joc i els minuts han anat passant sense massa història. Mentre l’equip local només ha inquietat a Marc Flores (que avui complia 18 anys) en jugades a pilota aturada l’Atlètic només s’ha acostat als dominis locals en algun contraatac aïllat. L’oportunitat més clara de la primera part l’ha tingut el Torredembarra en el minut 35 però Flores ha fet una gran aturada davant del davanter local que s’havia plantat tot sol dins l’àrea blava. Poc després els vallencs han protestat un possible penal a l’àrea local però l’àrbitre no hi ha estat d’acord.

L’únic gol del matx ha arribat en el minut 50 quan el Torredembarra ha montat un ràpid contraatac que ha acabat amb la pilota dins de la xarxa de Flores. L’Atlètic ha intentat reaccionar però avui no ha estat el millor dia pels blaus. L’equip local s’ha organitzat força bé en defensa i no ha tingut massa problemes per contenir els atacs visitants. Un fort xut de Torres des de la frontal, una internada de Barberà pel centre de l’àrea que no ha pogut definir per poc, un xut d’Albert Ruiz que ha sortit fora per poc, … l’Atlètic ho ha intentat però segurament no amb prou insistència i intensitat.

Per l’Atlètic han jugat Flores, Guifré, Ribas (Aitor), Serret, Ruiz, Aleix (Alan), Ruben, Barberà, Mesa (Jerson), Dani (Torres) i Izquierdo.

Diumenge vinent l’Atlètic de Valls rebrà la visita del Tancat del Vendrell amb l’obligació de guanyar per no perdre el tren dels capdavanters de la classificació (Diumenge 30 de setembre a les 17 hores al Camp Municipal del Vilar).

Leave a Comment