.


Agenda pel darrer cap de setmana de setembre

Dissabte 29:

A les 4 de la tarda comença la lliga de Veterans 2012-2013 al Camp Municipal del Fornàs de Valls. Els nostres veterans rebran la visita del Restaurant 2 Roses de Cambrils amb moltes ganes de tornar a repetir la magnífica campanya protagonitzada l’any passat.

A les 6 de la tarda l’equip de Futbol Sala jugarà una altre amistós per preparar el campionat de lliga. En aquesta ocasió els vallencs es desplacen a Pira.

A dos quarts de set de la tarda el primer equip femení jugarà un amistòs de pretemporada davant de l’Escola Valls Futbol. El partit es jugarà al Camp Municipal del Vilar només una setmana abans de començar la lliga 2012-2013.

Diumenge 30:

A les 12 del migdia les més petites del club es desplacen a Tàrrega per jugar un amistós de pretemporada. Els dos equips infantils-alevins també començaran la lliga el primer cap de setmana d’octubre.

A partir de la 5 el nostre equip masculí de Tercera Catalana rebrà la visita del Tancat del Vendrell al Camp Municipal del Vilar. La quarta jornada de lliga arriba després de la derrota al Camp del Torredembarra B que obliga als nostres jugadors a buscar la victòria per no despenjar-se dels millors equips de la categoria.

Molta sort a tots !!!

Leave a Comment