.


El Tancat passa pel damunt de l’Atlètic (1-5)

El Tancat del Vendrell ha passat literalment pel damunt de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i s’ha endut els tres punts del Camp Municipal del Vilar. El partit, que corresponia a la quarta jornada de lliga del grup tercer de la Tercera Catalana, ha tingut un clar color verd visitant i ha evidenciat que els vallencs tenen molta feina pel davant.

Curiosament la primera oportunitat del partit l’ha tingut Torres en un extraordinaria xut de falta directe però quan semblava que la pilota anava cap a dins la porteria el porter visitant s’ha lluït amb una aturada sensacional. A partir d’aquí el Tancat s’ha fet amb el control del joc i després de tres avisos ha marcat dos gols gairebé consecutius que han condicionat la resta del matx.

L’Atlètic ha intentat reaccionar i poc abans del descans ha aconseguit retallar la diferència gràcies a un gol de Dani Figuerola que ha superat al porter i a la defensa rival amb una excel.lent vaselina.

Els primers minuts del segon temps han estat desastrosos pels locals perquè pràcticament en les dues primeres jugades d’atac el Tancat ha marcat dos gols més que han deixat el partit vist per a sentència. Els vallencs no s’han rendit en cap moment però els del Baix Penedès s’han defensat amb molt d’ordre i no han tingut massa problemes per mantenir l’avantatge en el marcador. Un cinquè gol verd en els darrers minuts ha establert el definitiu 1 a 5.

Per l’Atlètic han jugat Flores, Ruiz, Guifré, Ribas, Serret, Jerson (Alan), Ruben, Izquierdo (Aleix), Torres (Mesa), Dani i Barberà (Oriol).

No hi ha excuses. S’ha de continuar treballant per tirar endavant i sumar els tres punts diumenge vinent davant del Vendrell (dia 7 a les 17 hores al Camp Municipal del Vilar).

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment