.


L’Atlètic goleja al Vendrell (5-1)

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini.- 5

Vendrell.- 1

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha aconseguit sumar 3 punts d’or davant del Vendrell en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup Tercer de la Tercera Catalana. Després d’acumular tres derrotes en les quatre primeres jornades l’equip de Fuguet i Marcos necessitava la victòria per no enfonsar-se en la classificació.

Els vallencs han començat el partit molt endollats i s’han avançat en el marcador en el minut 12 gràcies a una diana de Francesc Barberà després d’una jugada iniciada per Serret i conduïda per Torres. El Vendrell ha reaccionat amb el gol en contra i prop de la mitja hora de joc ha forçat un penal que ha servit per igualar el marcador. L’equip visitant ha dominat el darrer tram del primer temps i ha fet mèrits per marxar als vestidors amb el marcador a favor (amb un tir al pal inclòs).

Les coses han canviat en el segon temps perquè en el minut 51 Torres ha aprofitat una assistència de Figuerola per tornar a avançar als blaus. El Vendrell no ha llençat la tovallola i ha apretat de valent per intentar tornar al Baix Penedès amb un resultat positiu. Els vendrellencs han tingut diverses ocasions per empatar (alguna de molt clara) però la pilota no ha volgut entrar dins de la porteria local.

L’Atlètic ha pogut sentenciar el matx en el darrer tram del partit gràcies a un gol d’Albert Ruiz en el minut 71 i a dos gols d’Ivan Mesa en els minut 73 i 89. El resultat ha estat just però massa exagerat pels mèrits d’ambdós conjunts al llarg dels noranta minuts.

Per l’Atlètic han jugat Flores, Guifré (Denis), Aitor (Izquierdo), Serret, Gómez (Ruiz), Ruben, Barberà, Güell, Torres, Ribas (Alan) i Figuerola (Mesa).

La setmana vinent l’Atlètic no té partit de lliga per la retirada del Santa Cruz de Calafell.

Altres resultats de la jornada:

1r equip femení: Montblanc 1 – At. Valls 6 (primer partit de lliga)

Infantil-Aleví Femení A: Fontsanta Fatjó 4 – At. Valls 1 (primer partit de lliga)

Infantil – Aleví Femení B: At. Valls 8 – Cabrera 3 (primer partit de lliga)

Futbol Sala: At. Valls 2 – Xardrax 1 (amistós)

Veterans: Camp de Tarragona 5 – Fornàs At. Valls 2 (segon partit de lliga)

 

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment