.


Agenda per un cap de setmana de tres dies

Divendres 12 d’octubre

Com que aquest cap de setmana l’Atlètic no té partit de lliga (per la retirada del Santa Cruz de Calafell) els vallencs han estat convidats a participar el divendres 12 d’octubre al Segon Memorial J. Suñol a la població de Sant Martí Sarroca (molt aprop de Vilafranca del Penedès). El Memòrial tindrà el format de triangular amb tres partits de 45 minuts entre la UE Martinenca (equip amfitrió de quarta catalana), l’Atlètic Sant Sadurní (tercera catalana) i l’Atlètic de Valls. El primer partit es disputarà a les 5 de la tarda entre els dos Atlètics. El segon partit enfrontarà a la Martinenca amb el perdedor del primer encontre i tancarà el triangular el partit entre l’amfitrió i el guanyador del primer matx.

 Amb aquest Memorial els entrenadors vallencs confien en no perdre el ritme de competició i podran donar minuts als jugadors menys habituals o que surten d’alguna lesió. L’Atlètic tornarà a la competició de lliga el diumenge 21 d’octubre quan La Riera visitarà el Camp Municipal del Vilar coincidint amb la Celebració de la Fira de Santa Úrsula.
 
Dissabte 13 d’octubre
 
A les 4 de la tarda al Camp Municipal del Fornàs els nostres Veterans jugaran el tercer partit de lliga davant del Salou. Després de sumar dues derrotes els vallencs necessiten una victòria per capgirar la dinàmica.
 
A dos quarts de set de la tarda el Primer Equip femení rebrà la visita del Santa Coloma de Queralt al Camp Municipal del Vilar. Els dos equips van guanyar el primer partit de lliga i ara s’enfrontaran per mesurar les seves forces.
 
Diumenge 14 d’octubre
 
A les 10 del matí les nenes de l’infantil-aleví femení B es desplacen a Cerdanyola del Vallès per jugar el segon partit de lliga. Després de sumar tres punts en la primera jornada, les vallenques voldran repetir lluny de l’Alt Camp.
 
A dos quart d’una del migdia al Camp Municipal del Vilar l’infantil-aleví femení A rebrà la visita del Pallejà. Les nostres jugadores es voldran refer de la derrota encaixada en la primera jornada de lliga.
 
Molta sort a totes i a tots !!!
feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment