.


L’Atlètic de Valls guanya el II Memorial J. Suriol

Aquest divendres 12 d’octubre l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha guanyat el Segon Memorial J. Suriol disputat a la població penedessenca de Sant Martí Sarroca. El Memorial tenia format de triangular entre l’amfitrió Martinenca (de Quarta Catalana), el Sant Sadurní Atlètic (de Tercera) i l’Atlètic de Valls.

El primer partit, que ha enfrontat als dos equips foranis de Tercera Catalana, s’ha resolt amb una clara victòria vallenca per 3 gols a 0. Les dianes blaves les han aconseguit Albert Ruiz, Karim i Dani Figuerola.

El segon encontre l’han disputat la Martinenca i el Sant Sadurní Atlètic. El triomf se l’ha endut l’equip visitant per 0 a 1.

El tercer i definitiu matx ha emparellat a la Martinenca i a l’Atlètic de Valls. Al final dels 45 minuts el marcador ha estat favorable a l’equip local per 1 gol a 0

Al final doncs, tots tres equips han acabat el Memorial amb tres punts i la classificació s’ha decidit per la diferència de gols:

Campió: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (3 punts i + 2)

Segon: Martinenca (3 punts i 0)

Tercer: Sant Sadurní Atlètic (3 punts i -2).

L’Atlètic ha tingut molts problemes per fer la convocatòria per culpa de les nombroses lesions acumulades i per diversos motius laborals. Els entrenadors Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso han hagut de fer un combinat entre l’equip de Tercera Catalana i l’equip de Futbol Sala.

Els jugadors vallencs que s’han desplaçat a l’Alt Penedès i que han guanyat el Memorial han estat David Vergés, Ivan Mesa, Albert Ruiz, Enric Torres, Dani Figuerola, Eric Serret, Marc Flores, Oscar Lozano, Oscar Duran, Karim, Marc Sanmiguel, Joel Camacho i Cristian Rojas.

Leave a Comment