.


La Riera s’emporta els tres punts del Vilar (1-4)

3a Catalana: Atlètic de Valls 1 – La Riera 4

La Riera ha superat per un contundent 1 a 4 a l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i s’ha emportat els tres punts en joc cap al Tarragonès. L’equip visitant no té res a veure amb aquell equip que la temporada passada va salvar al categoria de miracle i enguany ocupa la part alta de la classificació després de guanyar tots els partits excepte un.

Els vallencs no han fet un mal partit però s’han vist superats per un rival molt efectiu i força ben posat damunt del terreny de joc. La Riera s’ha avançat ben aviat amb dos gols i el partit s’ha posat molt costa amunt pels locals. L’Atlètic no s’ha rendit en cap moment i abans del descans ha escurçat la diferència amb un gol d’Ivan Mesa.

Només començar la segona part La Riera ha marcat el tercer gol a la sortida d’un còrner i ha donat un fort cop a la moral dels vallencs. Pocs minuts després els visitants han marcat el quart gol i han sentenciat el matx.  Tot i això els blaus han continuat apretant de valent i han buscat la remontada fins el darrer minut. Disortadament l’Atlètic ha topat amb les bones aturades del porter visitant i amb els pals de la porteria rival.

Fins i tot La Riera hagués pogut marcar el cinquè gol en un llençament de penal que ha rebutjat el travesser de la porteria vallenca.

Per l’Atlètic han jugat Flores, Ruiz, Fran, Gómez (Jerson), Guifré, Güell (Denis), Torres, Izquierdo, Mesa, Ruben i Barberà.

El proper dissabte els vallencs visitaran el difícil camp del Llorenç del Penedès. Els vallencs necessiten un bon resultat.

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: Espluga de Francolí 2 – At. Valls 3

Infantil-Aleví Femení A: Suburense 7 – At. Valls 2

Infantil-Aleví Femení B: At. Valls 2- Europa 18

Futbol Sala: At. Valls 4 – Catllar 1

Veterans: Pastoreta 2 – Fornàs At. Valls 2

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment