.


L’Atlètic goleja a La Floresta (4-0)

Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 4 – La Floresta 0

Golejada blava que confirma el bon moment de forma dels homes de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso. Els vallencs han sumat 7 punts en els darrers tres partits i s’han situat a la part mitja de la classificació del grup tercer de la Tercera Catalana amb 13 punts.

L’Atlètic ha fet un bon començament de partit i després de diverses oportunitats ha inagurat el marcador amb una diana de Sergi Güell. L’Atlètic ha pogut augmentar la diferència abans del descans (un xut al travesser d’Alan i una vaselina de Güell que ha sortit fora per molt poc) però La Floresta també ha pogut marcar en un parell de bones oportunitats.

En el segon temps els visitants han buscat l’empat amb insistència però la bona feina defensiva i la bona actuació del porter Vergés han anul.lat totes les temptatives tarragonines. La tranquil.litat pels locals ha arribat en el minut 58 gràcies a un gol de Denis Ortiz. A partir d’aquí tot ha estat més fàcil pels blaus i un gol d’Ivan Mesa i un segon gol de Denis han arrodonit el 4 a 0 final.

Abans de començar el partit els vallencs han sortit al camp amb unes samarretes de suport pel seu company Aitor García que properament haurà de passar pel quiròfan per una greu lesió de genoll. Molts ànims Aitor !!!

Per l’Atlètic han jugat Vergés, Denis, Fran, Izquierdo, Gómez, Güell (Mesa), Ruben (Rojas), Alan (Ribas), Ruiz, Dani (Jerson) i Barberà (Aleix).

Altres resultats del cap de setmana:

Primer equip femení: Bellvei 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 7

Infantil-Aleví femení A: Corbera 1 – Atlètic de Valls 4

Infantil-Aleví femení B: Atlètic de Valls 2 – Bonaire 13

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls 4 – Cambrils 2

Futbol Sala: Vilarodona 3 – Atlètic de Valls 0

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment