.


L’Atlètic supera al Santa Coloma de Queralt (2 – 1)

Masculí de 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – Santa Coloma de Queralt 1

Importantíssima victòria blava que permet no perdre el contacte amb els millors equips de la categoria. L’Atlètic ha fet un partit molt solvent i ha pogut superar a un molt bon Santa Coloma que ha venut cara la derrota.

Els primers minuts han tingut clar color visitant però el seu domini no s’ha traduït en excessiu perill cap a la porteria de Vergés. Mica en mica l’Atlètic ha pogut equilibrar la situació i ha inaugurat el marcador en el minut 31 gràcies a una rematada d’Enric Torres.

El Santa Coloma ha buscat l’empat abans dels descans i ha estat a punt d’aconseguir-ho amb un xut des de la frontal de l’àrea que s’ha estavellat a l’arrel del pal esquerre de la porteria local.

Només començar la segona part els vallencs han aconseguit el segon gol gràcies a un xut col.locat de Sergi Güell des de la frontal de l’àrea. El Santa Coloma ha protestat molt aquest gol perquè han considerat que Torres estava en fora de joc possicional.

Els de la Conca de Barberà no s’han rendit en cap moment i han apretat de valent per intentar puntuar en la seva visita al Vilar. L’Atlètic s’ha defensat força bé i ha estat a punt de sentenciar amb dues ocasions: una preciosa vaselina de Güell que ha pogut desviar el porter a còrner i un cara a cara d’Ivan Mesa que ha pogut aturar el porter.

Els grog-i-negres han obtingut el premi al seu esforç en el minut 88 però el seu gol ha arribat massa tard i ja no han tingut temps per a res més. La victòria s’ha quedat a Valls i l’Atlètic ha pogut sumar tres punts d’or.

Fuguet i Marcos han fet jugar a Vergés, Denis, Fran, Izquierdo, Guifré, Ruiz, Ruben, Alan (Ribas), Güell (Aleix), Barberà (Mesa) i Dani (Torres).

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: Atlètic de Valls 6 – Escola Valls Futbol 0

Infantil-Aleví femení A: Santboià 4 – At. Valls 2

Infantil-Aleví femení B: At. Valls 1 – Sant Andreu 14

Futbol Sala: Catllar 7 – At. Valls 5

Veterans: Fornàs At. Valls 2 – UE Valls 5

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment