.


L’Atlètic no apareix per La Bisbal (4-1)

3a Catalana: Jov. Bisbalenca 4 – At. Valls 1

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini no ha pogut sumar res de positiu en la seva visita al Camp de la Joventut Bisbalenca. Els vallencs han fet un partit molt fluix i no s’han adaptat en cap moment a les reduïdes dimensions del camp penedessenc.

L’equip local ha lluitat al màxim des del primer fins al darrer minut i s’ha endut els tres punts en joc amb total mereixement. En la primera part els vallencs no s’han acostat a la porteria local i han encaixat dos gols.

En el minut 50 Ivan Mesa ha marcat el 2 a 1 i l’Atlètic ha donat la sensació de poder capgirar la situació. Malauradament tot ha estat un miratge i l’equip local s’ha pogut refer i ha marcat dos gols més que han deixat els tres punts a La Bisbal.

Per l’Atlètic han jugat Vergés, Ruiz, Fran, Izquierdo, Serret, Ribas (Jerson), Salla, Güell, Ivan, Torres i Barberà.

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: At. Valls 13- Montblanc 1

Infantil-Aleví Femení A: At. Valls 5 – Sant Vicenç 5

Futbol Sala: At. Valls 3 – Castellvell 5

Veterans: Alcover 7 – Fornàs At. Valls 2

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment