.


L’Atlètic tanca l’any 2012 amb una victòria

Masculí 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – Banyeres 0

Els nois de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso han pogut tancar l’any 2012 amb una treballada victòria per 2 gols a 0 davant del Banyeres del Penedès. Els vallencs sumen 19 punts i acaben l’any a la part mitja de la classificació del grup 3 de la 3a Catalana.

A la primera part el marcador no s’ha mogut però ambdós equips han tingut diverses oportunitats per fer-ho. Per part local es poden destacar dos tirs al pal (Albert Ruiz i Fran Campillo) i una gran ocasió d’Aleix Mestre que no ha estat gol per molt poc. El Banyeres també ha pogut marcar en una claríssima ocasió que no ha estat gol de miracle.

Els dos gols del partit han arribat en els primers minuts del segon temps gràcies a l’encert d’Albert Ruiz en els minut 48 i 52. Tot i el 2 a 0 el Banyeres no s’ha rendit i els penedessencs han estat a punt de marcar en un parell d’oportunitats molt clares que no han estat gol per centímetres.

Tot i les diverses oportunitats de gol d’ambdós conjunts el marcador no s’ha tornat a moure i el 2 a 0 ha estat definitiu. Aquests tres punts permetran passar unes Bones Festes i encarar el 2013 amb optimisme.

Per l’Atlètic han jugat Vergés, Manel (Jerson), Izquierdo, Fran, Serret, Ruiz, Ruben, Alan (Ribas), Aleix (Cristian), Güell i Torres (Barberà).

Altres resultats del cap de setmana:

Primer equip femení: Santa Coloma de Queralt 2 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0

Infantil-Aleví femení A: Masquefa 5 – Atlètic de Valls 6

Infantil-Aleví femení B: Atlètic de Valls 1 – Molins de Rei 10

Els Veterans i els de Futbol Sala no han jugat aquest cap de setmana.

MOLT BONES FESTES A TOTHOM !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.