.


Els equips de l’Atlètic tornen a la competició

Després de dues setmanes de descans per les Festes de Nadal, quatre dels sis equips del Futbol Club Atlètic de Valls tornaran a les seves respectives competicions de Lliga aquest cap de setmana. L’equip infantil-aleví femení B i l’equip de futbol sala encara tindran una setmana més de descans i no tornaran a competir fins el dissabte dia 19.

.
El primer equip femení començarà l’any 2013 rebent la visita de l’Espluga de Francolí al Camp Municipal del Vilar (el partit es jugarà diumenge a les dues del migdia). Les vallenques, que van acomiadar l’any 2012 amb la primera derrota de la temporada al Camp del Santa Coloma de Queralt, voldran retrobar-se amb la victòria el més aviat possible. Recordem que després d’onze jornades les blaves són líders destacades del grup 2 amb 30 punts amb 7 punts d’avantatge respecte el Santa Coloma i 8 respecte l’Espluga de Francolí. En el partit de la primera volta disputat a la Conca de Barberà les de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini van guanyar per una ajustadíssim 2 a 3. Per la seva part l’equip infantil-aleví femení B jugarà el diumenge a les 12 del migdia al Camp del Cambrils.
.
Pel que fa als Veterans, els del Fornàs tornaran a la Lliga el dissabte a les 4 de la tarda rebent al Torredembarra. El partit, que es jugarà al Camp Municipal del Fornàs, correspondrà a la dotzena jornada de la competició. A hores d’ara els vallencs són setens amb 16 punts i els torrencs són onzens amb 9. Una victòria local permetria acostar-se a la part alta de la classificació poc abans d’arribar a l’equador de la lliga.
.
Tercera Catalana
.
El diumenge a les cinc de la tarda arribarà el torn de l’equip masculí de Tercera Catalana. Els homes de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso es retrobaran amb la lliga al difícil camp del Constantí, un equip que presenta uns números calcalts als dels vallencs: els mateixos 19 punts, els mateixos 6 partits guanyats, el mateix partit empatat i les mateixes 7 derrotes. La única diferència (però ben petita) són els gols: els del Tarragonès han marcat dos gols més i n’han encaixat un de menys.
.
Ambdós conjunts van acomiadar l’any 2012 amb una victòria: l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va guanyar per 2 a 0 al Banyeres i el Constantí es va imposar per 1 a 2 a Torredembarra. De ben segur que tots dos equips voldran començar l’any 2013 amb una victòria per començar a escalar posicions a la classificació i per oblidar l’irregular començament de lliga que han protagonitzat.
.
Esperem que el nou any canvïi la dinàmica de l’equip vallenc com a visitant perquè recordem que fins ara els blaus han perdut 5 dels 6 partits que han jugat lluny del Vilar i que només han estat capaços de guanyar al Camp del Bellvei, equip darrer classificat i que sembla comdemnat a Quarta Catalana. Els vallencs necessiten capgirar aquesta dinàmica per mirar d’una vegada per totes cap a la part alta de la taula.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment