.


L’Atlètic comença l’any amb una derrota a Constantí (1-0)

Masculí 3a Catalana Grup 3: Constantí 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0

L’Atlètic de Valls no ha pogut començar l’any 2013 amb un bon resultat i ha caigut derrotat per 1 gol a 0 al camp del Constantí. Els vallencs han merescut més sort i han fet prous mèrits per tornar a casa amb algun punt sota el braç.

En els primers minuts l’equip local ha dominat la situació i ha tingut un parell de bones opcions per inaugurar el marcador. Afortunadament mica en mica l’Atlètic ha pogut igualar les coses i s’han començat a acostar amb perill a l’àrea local.

En el minut 37 ha arribat la jugada clau del matx quan l’àrbitre ha expulsat per doble targeta groga al vallenc Fran Campillo. Només un minut més tard l’Atlètic ha tingut una oportunitat d’or per marcar però Albert Ruiz no ha pogut aprofitar un cara a cara amb el porter local. Precisament el porter del Constantí ha marcat l’únic gol del partit en una falta directa a la frontal de l’àrea vallenca en el darrer minut del primer temps. Al més pur estil Chilavert el Constantí marxava al descans amb un home més i amb el marcador favorable.

En el segon temps la inferioritat numèrica vallenca no s’ha vist per enlloc. La lluita i l’esforç de tots els jugadors blaus han mantingut la situació equilibrada i el Constantí no ha pogut dominar el joc en cap moment. Fins i tot l’Atlètic ha tingut oportunitats per marcar algun gol però la fortuna no ha somrigut als davanters vallencs. En el minut 83 l’Atlètic s’ha quedat amb 9 homes per l’expulsió amb vermella directa d’Albert Ribas (per una falta al cercle central que tallava un contraatac local). Malgrat tot els vallencs no s’han rendit mai i han intentat marcar el gol de l’empat fins el xiulet final de l’àrbitre.

Nova derrota com a visitants però en aquesta ocasió l’equip ha competit al màxim i ha merescut puntuar de totes totes.

Per l’Atlètic han jugat Vergés, Gómez, Izquierdo, Fran, Serret, Ruiz, Alan, Ruben, Güell (Ribas), Dani i Aleix (Jerson).

Altres resultats del cap de setmana:

Primer equip femení: At. Valls 3 – Espluga de Francolí 1

Infantil-Aleví femení A: Cambrils 11 – At. Valls 0

Veterans: Fornàs At. Valls 6 – Torredembarra 2

Leave a Comment