.


L’Atlètic supera a l’Icomar per 3 a 1

Masculí 3a Catalana Grup 3: At. Valls Alt Camp Alumini 3 – Icomar 1

Important i brillant victòria blava en el darrer partit de la primera volta. Els homes de Fuguet i Marcos s’han sobreposat a les nombroses baixes que acumulava l’equip i s’han imposat per 3 a 1 a l’Icomar, l’equip més en forma de la categoria que arribava a Valls després d’encadenar 6 victòries i 1 empat en els darrers 7 partits.

El partit ha començat malament pels vallencs perquè en el minut 8 l’Icomar s’ha avançat en el marcador després d’un ràpid contraatac. Afortunadament la reacció local ha estat molt ràpida i Sergi Güell ha pogut empatar en el minut 14 gràcies a una bona centrada de Dani Figuerola.

L’Atlètic no s’ha conformat amb l’empat i ha continuat treballant per intentar arribar al descans amb avantatge. L’oportunitat més clara l’ha tingut Güell però la seva vaselina ha picat al travesser quan tothom cantava el gol.

La segona part ha començat amb un gran gol d’Albert Ruiz des de gairebé el mig del camp. Ruiz ha recollit una pilota prop del cercle central i amb un fort xut ha superat al porter visitant.

Amb el marcador en contra l’Icomar ha apretat de valent per intentar la remontada però s’ha topat amb un Atlètic molt concentrat en defensa. Els vallencs han tingut diverses oportunitats per sentenciar (la més clara una rematada de cap de Dani al travesser) però el gol de la tranquil.litat no ha arribat fins al darrer minut del temps reglamentari quan un defensa tarragoní s’ha fet un autogol quan intentava rebutjar una centrada d’Albert Ruiz des de la banda dreta.

Els tres punts han estat un merescut premi pels jugador blaus perquè han lluitat al màxim i han fet molt bon futbol (fins i tot quan s’han quedat amb un home menys per l’expulsió d’Alan en el minut 77 per doble targeta groga).

Amb aquesta victòria els vallencs tanquen la primera volta del campionat de lliga a la desena posició de la classificació amb 22 punts. Si els blaus mantenen el bon nivell al Vilar i són capaços de millorar el seu rendiment com a visitants cal ser optimistes de cara a la segona volta.

Altres resultats del cap de setmana:

Primer equip femení: UE Segur 2 – At. Valls Alt Camp Alumini 6

Infantil-Aleví femení A: At. Valls 1 – Levante las Planas 2

Infantil-Aleví femení B: F. Júpiter 8 – At. Valls 0

Futbol Sala: Vimbodí 3 – At. Valls Bolboretas 2

Veterans: Pobla de Mafumet 2 – Fornàs At. Valls 2

Leave a Comment