.


L’Atlètic s’emporta el derbi comarcal amb el Pla (3-1)

Masculí 3a Catalana G3: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3 – El Pla 1

Els vallencs han començat la segona volta del campionat de lliga amb una brillant victòria davant del Pla de Santa Maria. Els blaus han fet un molt bon partit i han sumat els tres punts en joc amb total mereixement.

Després de diversos avisos l’Atlètic s’ha avançat en el marcador en el minut 30 gràcies a una diana de Sergi Güell. El Pla ha reaccionat ràpidament i poc minuts més tard ha aconseguit el gol de l’empat gràcies a una falta directa. Quan semblava que s’arribava al descans amb l’empat a un els vallencs han aprofitat un còrner per marcar el dos a un en el temps de descompte: Dani Figuerola ha rematat la centrada de Marc Izquierdo i Ruben Salla ha desviat la pilota cap al fons de la xarxa visitant. Un d’aquells gols anomenats psicològics.

La segona part ha començat de forma immillorable pels vallencs perquè en el minut 51 Dani Figuerola ha recollit una pilota llarga a la frontal de l’àrea i sense pensar-s’ho ha etzibat un fort cacau que s’ha transformat en el 3 a 1. Aquest gol ha donat molta tranquil.litat a l’equip local i l’Atlètic no ha tingut massa problemes per mantenir l’avantatge fins el final.

Fins i tot podem assegurar que el marcador s’ha quedat curt perquè l’Atlètic ha tingut prou oportunitats per ampliar molt més la diferència. El Pla ha tingut sort de les grans intervencions del seu jove porter que ha evitat una golejada major.

Amb aquest resultat els vallencs pugen fins a la setena posició de la classificació amb 25 punts. I la setmana vinent derbi vallenc al Vilar (Escola Valls Futbol – Atlètic de Valls el dissabte 2 de febrer a les 16:30 hores).

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: At. Valls Alt Camp Alumini 3 – Altafulla 2

Infantil-Aleví femení A: At. Valls 2 – Fontsanta Fatjó 5

Infantil-Aleví femení B: Cabrera 6 – At. Valls 1

Futbol Sala: At. Valls Las Bolboretas 4 – Vila-rodona 2

Leave a Comment