.


L’Escola s’emporta el derbi vallenc de Tercera Catalana (1-0)

3a Catalana: Escola Valls Futbol 1 – Atlètic de Valls 0

Un solitari gol de penal en el minut 22 ha donat els tres punts a l’equip amateur de l’Escola Valls Futbol en el segon derbi vallenc de la temporada. La veritat és que en general ha estat un partit força fluix i que cap dels dos equips ha pogut desplegar un bon futbol.

L’Escola ha començat el partit amb més intensitat que l’Atlètic i després de diverses aproximacions s’ha pogut avançar en el marcador gràcies a un penal molt protestat pels blaus. Poc després del gol local l’Atlètic ha estat a punt d’empatar però Jerson no ha pogut concretar el cara a cara amb el porter vermell.

En el segon temps els homes de Fuguet i Marcos han intentat capgirar el marcador però l’Escola s’ha sabut defensar amb molt d’ordre i gairebé no ha concedit cap oportunitat de gol als visitants. Les millors ocasions de gol d’aquest segon període s’han produït a l’àrea de l’Atlètic on Carlos Dorado s’ha hagut de lluir en un parell d’accions per evitar el segon gol de l’amateur.

Una falta indirecta molt rigurosa dins de l’àrea local que no ha pogut aprofitar l’Atlètic ha posat el punt i final al derbi vallenc. Ambdós conjunts queden ara empatats amb 25 punts al mig de la classificació del grup tercer de la tercera catalana.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Ruiz, Fran, Izquierdo, Serret, Jerson, Aleix (Alan), Ruben, Oriol (Morais), Güell i Dani.

Altres partits del cap de setmana:

Veterans: 2 Rosas 2 – Fornàs Atlètic de Valls 1

1r equip femení: Creixell 3 – At. Valls 5

Infantil-Aleví femení A: Pallejà 2 – At. Valls 2

Infantil-Aleví femení B: At. Valls 0 – Cerdanyola Vallès 5

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment