.


Jornada de descans pel Carnaval 2013

Coincidint amb la celebració del Carnaval 2013 la Federació Catalana de Futbol ha establert jornada de descans per aquest cap de setmana del 9 i 10 de febrer. Així doncs els nostres 5 equips que depenen de la Federació no tindran partit oficial de lliga fins el dissabte 16 o el diumenge 17.

L’únic dels nostres equips que si que jugarà aquest dissabte dia 9 són els Veterans del Fornàs. Els nostres jugadors menys joves rebran la visita del líder de la categoria, el Camp de Tarragona. El partit es jugarà al Camp Municipal del Fornàs a partir de les 4 de la tarda.

Amistós de Tercera Catalana

Per no perdre el ritme de competició l’equip masculí de Tercera Catalana jugarà un amistós a Alcover aquest divendres dia 8 a les 8 del vespre. Fuguet i Marcos volen donar minuts als jugadors menys habituals i preparar el següent partit davant del Torredembarra B (diumenge 17 a les 17 h al Vilar).

Els vallencs s’enfrontaran a l’equip alcoverenc del grup segon de Tercera Catalana que està dirigit per l’Enric Gilabert. Els blau-granes s’han refet espectacularment d’un començament de temporada molt dolent (només van sumar un punt en les primeres 7 jornades) i ara mateix són onzens amb 23 punts.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment