.


Resultats del cap de setmana: 16 i 17 de febrer

Dissabte 16 de febrer:

Infantil-Aleví Femení B: Europa 15 – Atlètic de Valls 0

Futbol Sala: Poboleda 2 – Atlètic de Valls Restaurant Las Bolboretas 4

Diumenge 17 de febrer:

Primer equip femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 10 – Bellvei At 0

Infantil-Aleví Femení A: Atlètic de Valls 1 – Suburense 5

Veterans: Salou 5 – Fornàs Atlètic de Valls 2

Masculí 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – Torredembarra B 1

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha sumat els tres punts en joc davant del filial del Torredembarra gràcies a una magnífica reacció final. Els torrencs s’han avançat en el minut 60 però els locals no han perdut mai la fe i els vallencs han capgirat el marcador gràcies a un golàs de Dani Figuerola en el minut 84 i un gol de Dani Ferreira en el minut 89.

Amb aquest triomf els blaus sumen 28 punts i se situen en la setena posició de la classificació (a només tres punts de la quarta plaça). Ara els vallencs tenen tres desplaçaments consecutius i molt complicats pel davant: Tancat (2n), Vendrell (5è) i La Riera (3r). Esperem que es millori la dinàmica de l’equip lluny del Vilar.

Leave a Comment