.


L’Atlètic cau al camp del Tancat amb dos gols en el temps de descompte (2 a 0)

3a Catalana G3: Tancat 2 – Atlètic de Valls 0

Els vallencs van caure derrotats per 2 gols a 0 al camp del Tancat del Vendrell però van fer prou mèrits per tornar a casa amb un resultat positiu. Els blaus van tractar de tu a tu al segon classificat i van estar molt a prop de puntuar.

En el primer temps el joc es va mantenir força equilibrat i l’Atlètic només va patir en els darrers 10 minuts quan el Tancat va apretar de valent i fins i tot va enviar una rematada al travesser de la porteria de Carlos Dorado.

En el minut 65 del segon temps l’Atlètic es va quedar amb un home menys per l’expulsió per doble targeta groga d’Oriol Montserrat. Una d’aquelles expulsions riguroses que diferencien els equips locals dels visitants i els equips de la part alta de la classificació dels de la part mitjana.

Tot i la inferioritat numèrica l’Atlètic va lluitar al màxim i va mantenir el joc igualat. Fins i tot les millors oportunitats de gol van ser vallenques: Torres va tenir dues opcions molt clares que va poder resoldre el veterà porter local Francis. L’Atlètic va estar molt a prop de la victòria.

Disortadament el temps de descompte va ser fatal pels interessos vallencs perquè en el minut 91 el Tancat va treure pretoli d’una pilota penjada a l’àrea i va aconseguir inaugurar el marcador. L’Atlètic va intentar reaccionar però va ser impossible. El segon gol local en el minut 96 va tancar una tarda desgraciada pels blaus.

La derrota no pot amagar el bon partit de l’Atlètic i l’enorme esforç de tots els jugadors al llarg dels 96 minuts. La setmana vinent els vallencs tornen a jugar lluny de casa: Vendrell – Atletic de Valls el dissabte 2 de març a les 18:15 h.

Altres resultats blaus del cap de setmana:

1r equip femení: At. Valls 8 – Tancat 1

Les vallenques, brillants campiones de la primera fase del campionat, tancaran aquesta primera part de la temporada amb el derbi vallenc: Escola Valls Futbol – At. Valls (dimecres 27 de febrer a les 20 h al Camp Municipal del Vilar)

Infantil-Aleví femení A: Base Olèrdola 12 – At. Valls A 1

Infantil-Aleví femení B: At. Valls 3 – Martinenc 12

Veterans: Fornàs At. Valls 5 – Pastoreta 1

Futbol Sala: At. Valls 2 – Catllar 3

Leave a Comment