.


Agenda blava pel dimecres 27 de febrer i pel dissabte 2 de març !!!

Curiosament tots els partits previstos per aquesta setmana comportaran la condició de visitant pels nostres quatre equips implicats (l’equip infantil-aleví femení A té jornada de descans i els Veterans del Fornàs han ajornat el seu partit).

Primer equip femení: Escola Valls Futbol – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (dimecres 27 a les 20 h al Vilar)

Els dos equips vallencs han acordat avançar la darrera jornada de la primera fase del campionat de lliga. Recordem que ja fa unes jornades que les nostres jugadores són campiones matemàticament del grup 2 d’aquest primer tram del campionat. D’aquí a uns dies coneixerem el calendari per la segona fase que ajuntarà els millor equips dels dos grups.

Partits pel dissabte 2 de març:

Infantil-Aleví Femení B: Mercantil – Atlètic de Valls B (a les 13:30 h)

Futbol Sala: Castellvell – Atlètic de Valls Las Bolboretas (a les 18 h)

Masculí 3a Catalana: Vendrell – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (a les 18:15 h)

Molta sort a totes i a tots !!!

Leave a Comment