.


El primer equip femení tanca la primera fase en la primera posició !!!

Ahir dimecres els nostre primer equip femení va tancar la primera fase de la temporada amb una derrota per 5 gols a 4 davant de l’equip femení de l’Escola Valls Futbol.

Tot i aquesta derrota les blaves han tancat una primera fase espectacular amb un magnífic balanç de 16 victòries i de només 2 derrotes després de les 18 jornades disputades (48 punts del 54 possibles, 99 gols a favor i 25 en contra).

D’aquí a uns dies coneixerem la configuració i el calendari de la segona fase de la lliga 2012-2013. Aquest proper cap de setmana es disputen la resta de partits de la darrera jornada i tot seguit la Federació Catalana de Futbol farà els nous grups d’acord amb la classificació de la primera fase.

Podeu consultar la classificació i els resultats de la primera fase en aquest enllaç

.

Enhorabona a tot l’equip !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment