.


3a Catalana: extraordinària victòria al Camp de La Riera !!!

La Riera 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 4

Brillant victòria vallenca en un dels camps més complicats de la categoria. Ja dèiem durant la setmana que les estadístiques estan per trencar-les i els blaus les han destrossat. Fins ara  l’Atlètic només havia aconseguit sumar 3 punts lluny del Vilar (victòria al camp del Bellvei) i no es podia ser optimista de cara a la visita a La Riera (fins ara segon classificat). Afortunadament el bon plantejament de Fuguet i Marcos i la gran feina de tot l’equip ha obtingut el merescut premi de la victòria.

En el primer temps els vallencs, tot i tenir el vent en contra, han controlat la situació i han estat l’equip que ha arribat amb més perill a l’àrea rival. El primer gol del matx ha arribat en el minut 33 gràcies a un contraatac finalitzat pel visitant Dani Ferreira. Sense donar temps a la reacció local Enric Torres ha marcat el segon gol vallenc i ha encarrilat el partit. I en el darrer minut del primer temps Ferreira ha tornat a marcar i ha deixat l’encontre gairebé sentenciat.

La segona part no ha tingut massa història. L’Atlètic s’ha sapigut defensar amb ordre i La Riera gairebé no ha inquietat al porter Jose Antonio Jiménez (solució d’emergència davant la baixa dels tres porters habituals). El tercer gol de Ferreira en el minut 75 (després d’una brillant jugada de Dani Figuerola) ha establert el 0 a 4. En els darrers minuts l’equip local ha marcat l’anomenat gol de l’honor gràcies a un clar penal comès per Izquierdo.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Ruiz, Izquierdo, Serret, Gómez, Fran, Ruben, Güell (Aleix), Torres (Ivan), Oriol (Dani) i Ferreira (Barberà) .

Amb aquesta victòria els vallencs sumen tres punts d’or de cara a no perdre pistonada a la classificació i de cara a rebre al líder Llorenç en la propera jornada (diumenge 24 de març a les 5 de la tarda al Camp Municipal del Vilar de Valls).

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment