.


El líder de 3a Catalana G3 visita el Vilar (diumenge 24 a les cinc de la tarda)

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Llorenç

Aquest diumenge l’Atlètic de Valls rebrà al Llorenç de Penedès, actual líder del grup tercer de la Tercera Catalana amb 53 punts (4 més que el Tancat i 7 més que La Riera).

Els del Baix Penedès estan fent una temporada molt bona i fins ara ja han guanyat 17 partits, n’han empatat 2 i només n’han perdut 4. A més a més són l’equip més golejador amb 58 dianes i el segon menys golejat amb 19.

En el partit de la primera volta els vallencs van encaixar un contundent 3 a 0 després d’una primera part horrorosa. Esperem que aquest diumenge els blaus puguin plantejar més problemes als de Llorenç. De fet, la brillant victòria de dissabte passat al camp de La Riera ha de donar molta moral als nois de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso.

Aquest serà el darrer partit abans del descans de Santa Santa. Després d’aquesta aturada quedarà la recta final del campionat 2012-2013 amb 9 partits pel davant: 4 com a locals (Bellvei, Segur, Bisbalenca i Constantí) i 5 com a visitants (Montblanc, Floresta, Santa Coloma de Queralt, Banyeres i Icomar).

Ara mateix els vallencs són novens amb 31 punts, 4 menys que el quart classificat (el Santa Coloma de Queralt). Si els vallencs són capaços de lligar una sèrie de bons resultats podrien remuntar diverses posicions en les següents jornades.

Operació Aitor Garcia

Aquest passat dilluns el defensa de l’Atlètic Aitor Garcia va ser intervingut de la seva lesió al genoll. Des d’aquí li desitgem una bona i ràpida recuperació.

Resta de la jornada:

Diumenge 24 a les 12:30 h al Fornàs: Atlètic de Valls – Vilanova Vallès (infantil-aleví femení B)

El primer equip femení i l’infantil-aleví femení A han ajornat els seus partits amb el Creixell i el Tancat respectivament.

L’equip de futbol sala i els Veterans del Fornàs no tenen partit per aquest cap de setmana.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment