.


3a Catalana: el Llorenç goleja al Vilar (0-5)

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0 – Llorenç 5

El líder del grup tercer de la Tercera Catalana ha aconseguit una contundent victòria en la seva visita al Camp Municipal del Vilar de Valls. Els homes de Bartra no han donat cap opció a l’Atlètic de Valls i han sumat el tres punts en joc amb total mereixement.

Tres gols d’Eric Bartra a la primera part ja han deixat el partit sentenciat abans de la mitja part. Els vallencs han intentat reaccionar en el segon temps però els del Baix Penedès s’han defensat amb molta solvència i no han tingut massa problemes per mantenir l’avantatge. Dos gols de Sergi Guasch a les acaballes del matx han establert el definitiu 0 a 5.

Esperem que el descans de la Setmana Santa serveixi per esborrar aquest mal resultat dels caps dels vallencs i que després d’aquesta aturada l’equip blau torni amb els ànims totalment renovats.

Per l’Atlètic han jugat David, Ruiz, Serret, Izquierdo, Manel (Ivan), Oriol (Barberà), Ruben, Güell, Fran (Alan), Torres (Dani) i Ferreira.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment