.


Torna la competició

Després del tradicional descans de Setmana Santa, els sis equips del Futbol Club Atlètic de Valls tornaran a la competició oficial durant el primer cap de setmana del mes d’abril.

.
L’únic equip blau que jugarà el dissabte seran els Veterans del Fornàs “El Cafetó”. Els menys joves del club es desplaçaran al Camp del Cambrils per jugar-hi a partir de dos quarts de sis de la tarda. Un bon resultat mantindria als vallencs a la part mitja-alta de la classificació i amb opcions d’escalar posicions en la recta final del campionat.

.
Els tres equips femenins jugaran el diumenge. L’equip infantil-aleví B es desplaça a Barcelona per jugar al camp del Sant Andreu a partir de les 12 del migdia. Mitja hora més tard, a dos quarts d’una, els altres dos equips femenins compartiran el Camp del Fornàs per disputar els seus respectius partits de lliga: l’infantil-aleví A rebrà al Santboià i el primer equip rebrà al Camp Clar (possiblement el millor equip de la categoria).

.
L’equip de futbol sala esponsoritzat pel Restaurant Las Bolboretas tornarà a la competició oficial rebent la visita del Poboleda a la Pista del Vilar a partir de les 12 del migdia. En teoria els blaus són favorits perquè a hores d’ara els vallencs són quarts amb 17 punts mentre que els de Poboleda ocupen la darrera posició amb només 3.

.
Tercera Catalana

.
L’equip masculí del grup tercera de la Tercera Catalana patrocinat per Alt Camp Alumini es desplaçarà el diumenge a Montblanc per jugar la 26a jornada de lliga. El partit començarà a tres quarts de cinc de la tarda i serà arbitrat pel senyor Luís de Frías Vázquez.

.
Els blaus necessiten la victòria per oblidar la contundent derrota de fa quinze dies davant del líder Llorenç i per no perdre pistonada amb la part mitja-alta de la classificació. Queden nou jornades pel davant, 27 punts en joc, i la classificació està tan igualada que encara pot patir moltes variacions.

.
Els de la Conca de Barberà estan protagonitzant una segona volta molt positiva i després d’un començament de lliga molt irregular mica en mica han pogut escalar fins a la cinquena posició actual amb 36 punts (cinc més que els vallencs que són onzens).

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment