.


3a Catalana: brillant victòria a La Floresta (1-3)

3a Catalana: La Floresta 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3

L’Atlètic de Valls ha aconseguit sumar tres importants punts al difícil camp de La Floresta després d’un bon partit. Amb aquests tres punts els nois de Fuguet i Marcos s’obliden de la part baixa de la classificació i es posen molt a prop de la quarta posició.

La primera part dels blaus ha estat molt bona i els vallencs han fet, possiblement, els millors 40 minuts de la temporada, sobretot fora de casa. L’Atlètic ha jugat un molt bon futbol i a base de toc i de paciència ha acoseguit avançar-se en el marcador gràcies a dues dianes de Dani Figuerola i de Sergi Güell.

Malauradament una badada defensiva en el darrer minut de la primera part ha permès marcar un gol a l’equip local i La Floresta ha entrat en el partit just abans del descans.

En el segon temps el joc de l’Atlètic no ha estat tan bo però els vallencs no han tingut massa problema per mantenir l’avantatge en el marcador. Les coses s’han aclarit en el darrer tram del matx gràcies a dues justes expulsions que han deixat a La Floresta amb només 9 homes per jugar el darrer quart d’hora. El tercer gol visitant aconseguit per Dani Ferreira en el minut 80 ha deixat el marcador sentenciat.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Ruiz, Fran, Serret, Mesa, Aleix, Oriol (Torres), Barberà, Güell, Dani i Ferreira.

El proper diumenge dia 28 l’Atlètic tancarà el mes d’abril rebent la visita del Segur de Calafell al Camp Municipal del Vilar (a partir de les cinc de la tarda).

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Veterans: UE Valls 2 – Fornàs At. Valls 2

El nostre equip menys jove ha aconseguit sumar un punt en el derbi vallenc. Tot i les baixes els del Fornàs han plantat cara als blanc-i-vermells i han aconseguit igualar dues vegades el marcador.

Futbol Sala: At. Valls Bolboretas 2 – Castellvell 0

Gran victòria blava davant del líder del grup 6 de la segona divisió. Els de Castellvell, que fins avui només havien perdut un partit, no han pogut fer res davant de les ganes i bon joc dels vallencs. Amb aquest resultat els nostres s’acosten a la tercera posició que ara mateix ocupa el Vimbodí.

Infantil-aleví femení A: At. Valls 1 – Masquefa 5

Infantil-aleví femení B: Molins de Rei 9 – At. Valls 0

El primer equip femení jugarà el partit d’aquesta jornada el dimecres 24 d’abril a les 8 del vespre al Camp de les Borges del Camp.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment