.


Trobada de futbol base femení el dimecres 1 de maig al Vilar

El proper dimecres 1 de maig la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat una jornada de futbol base femení
al Camp MUNICIPAL del Vilar de Valls.
.
Us copiem literalment la notícia de la web de la Federació (també us deixem l’enllaç per trobar més informació i per fer la inscripció: http://www.fcf.cat/pnfg/NNws_ShwNewDup?codigo=1005005&cod_primaria=1000171&cod_secundaria=1000171#.UXV4wEpDYWI)

 

“El proper dimecres, 1 de maig, les 14 delegacions de la FCF organitzaran de manera simultània la Jornada de Futbol Femení, una nova iniciativa promoguda per la Comissió de Futbol Femení de la FCF.
Aquesta Jornada de Futbol Femení neix amb el principal objectiu de promocionar el futbol femení entre totes les nenes/noies que no són practicants habituals d’aquest esport. Alhora, també té la intenció de ser un punt de trobada per totes aquelles jugadores que formen part d’algun club i que vulguin gaudir d’una jornada de perfeccionament.
.
L’activitat va dirigida a nenes/noies d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions, els Consells Comarcals i Esportius, i diversos Ajuntaments i clubs de futbol del país. A més, aquesta Jornada implicarà la coordinació i col·laboració dels diferents comitès que integren l’estructura de la FCF (el Comitè d’Entrenadors, el d’Àrbitres, el de Seleccions,?).
.
La Jornada de Futbol Femení tindrà lloc als següents camps de futbol: al Municipal Júpiter de Barcelona, a El Vilar de Valls, al Municipal de Mollerussa, al Nou Estadi Municipal de Banyoles, a l’Estadi Municipal de Tortosa, al Municipal El Molí d’Esplugues del Llobregat, a l’Estadi Olímpic Municipal de Futbol de Terrassa, a les Pistes Josep Molins de Sabadell, al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro de Santa Perpètua de Mogoda, al Camp Municipal de Santa Margarida i Els Monjos, a l’Estadi Municipal de Santa Margarida de Montbuí, al Camp de Futbol Municipal del Pont de Vilomara, al Municipal de Sant Julià de Vilatorta i al Municipal Camí del Mig de Mataró.
.
El fet de segmentar aquest acte en 14 seus respon a la voluntat d’apropar la Federació a les participants i evitar-los d’aquesta manera llargs desplaçaments.
.
A cadascuna de les seus on es durà a terme aquesta Jornada es seguirà la mateixa programació que passem a detallar a continuació:
.
- De 9.30 a 12.30 hores: sessió tècnica amb l’execució d’exercicis preparats en diferents estacions de joc. Es treballaran aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, el control i la passada, el manteniment de la pilota,?
.
- De 12.30 a 14 hores: es disputaran partits amistosos que comptaran amb la participació dels equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16 de cadascuna de les delegacions.
.
EQUIPS TERRITORIALS: Cada delegació federativa disposa, des de l’any passat, d’una sèrie d’equips integrats pels millors jugadors i jugadores del seu territori de les següents categories: sub 12, sub 14 i sub 16. S’ha previst que a cada seu on es celebri la Jornada de Futbol Femení hi participin els 3 equips territorials femenins de la seva delegació. Un total de 42 equips (14 de la categoria sub 12, 14 de la sub 14 i 14 de la sub 16) disputaran partits amistosos al final de la Jornada com a cloenda d’aquest acte. Aquests partits els serviran de preparació per disputar les trobades territorials que es celebraran el mes de juny vinent.”
Leave a Comment