.


3a Catalana: l’Atlètic supera al Segur (2-1) i s’apropa a la part alta

3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – UE Segur 1

Important victòria blava davant d’un rival complicat. Amb aquests tres punts els vallencs s’apropen una mica més a la part alta de la classificació quan queden cinc jornades (15 punts) per acabar el campionat de lliga.

El partit ha començat de la millor manera possible per l’Atlètic perquè en el minut 1 Dani Figuerola ha aprofitat una gran centrada de Torres per inaugurar el marcador. Amb el marcador a favor els vallencs han cedit la iniciativa del joc al Segur.

En el minut 36 ha arribat la primera de les cinc expulsions del partit. El primer en abandonar el terreny de joc ha estat el local Fran Campillo per doble targeta groga.

En els primers minuts de la segona part el Segur ha tingut un parell de bones oportunitats per empatar però dues brillants intervencions del porter vallenc Carlos Dorado ho han evitat. En el minut 54 els visitants també s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió del seu capità Jaime per doble groga.

El segon gol vallenc ha arribat en el minut 70 gràcies a un penal comès sobre Ivan Mesa que ha transformat ell mateix. A partir d’aquí el Segur no ha paït bé el 2 a 0 i l’àrbitre s’ha vist “obligat” a expulsar fins a tres jugadors més.

L’emoció ha arribat en el minut 86 quan els del Baix Penedès han marcat un gol gràcies a una rematada de cap de Varia. Afortunadament els vallencs han sabut controlar la situació i els tres punts s’han quedat al Vilar.

Fitxa del partit: http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=453100

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Veterans: Fornàs At. Valls 8 – Alcover 2

Futbol Sala: Vimbodí 1 – At. Valls 1

Infantil-aleví femení A: At. Valls 1 – Cambrils 16

Agenda pel dimecres 1 de maig:

Durant tot el matí al Vilar: jornada de futbol base femení

A les 11 h: Constantí – At. Valls (primer equip femení)

Leave a Comment