.


Agenda blava pel dissabte 18 de maig

Futbol Femení: trobada de futbol base femení durant tot el matí al Camp del Fornàs. La jornada finalitzarà amb una arrossada de germanor.

 

Veterans: a les 4 de la tarda al Camp del Fornàs. Darrer partit de la lliga 2012-2013.

Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó – Pobla de Mafumet

 

Futbol Sala: a dos quarts de 5 de la tarda. Darrer partit de la fase regular.

Poboleda – Atlètic de Valls Bolboretas

 

Tercera Catalana: a les 6 de la tarda. Avantpenúltim partit de lliga.

Banyeres – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini

Els nois de Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso volen allargar la seva bona ratxa de joc i de resultats al Camp del Banyeres. Els blaus fa sis jornades que no perden (4 victòries i 2 empats) i s’han situat en la sisena posició de la classificació.

Una nova victòria permetria encarar les dues darreres jornades de lliga amb optimisme i poder lluitar per pujar alguna posició més. Recordem que després de Banyeres els vallencs hauran de rebre al Constantí i desplaçar-se al camp de l’Icomar en la darrera jornada.

El Banyeres ocupa la setzena posició de la classificació i encara té opcions matemàtiques de pujar fins a la quinzena. Els del Baix Penedès hauran d’estar molt pendents dels descensos compensats per no baixar a Quarta Catalana.

Recordeu que podreu seguir l’evolució d’aquest partit del grup tercer de la Tercera Catalana mitjançant el twitter (@atleticvalls) i el facebook (Atlètic de Valls).

Molta sort a totes i a tots !!!

 

Leave a Comment