.


Dissabte 18 de maig: tres partits, tres victòries !!!

Aquest dissabte 18 de maig ha estat molt favorable pels tres equips del Futbol Club Atlètic de Valls que tenien partit de lliga:

3a Catalana: Banyeres 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

Els vallencs han fet un molt bon partit al Camp del Banyeres del Penedès i han sumat tres punts que els consoliden en la sisena posició de la classificació. Els nois de Fuguet i Marcos han encadenat 7 partits sense perdre (5 victòries i 2 empats) i mica en mica han anat escalant esgraons a la taula.

L’Atlètic ha guanyat gràcies a un gol d’Enric Torres en el minut 78 que ha fet justícia al millor joc i domini visitant. Només la falta de punteria en els metres finals ha impedit una victòria més clara dels blaus.

Podeu consultar la fitxa del partit en aquest enllaç: http://fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=453128

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 3 – Pobla de Mafumet 0

Els menys joves del club han guanyat el darrer partit de la lliga 2012-2013. El resultat era d’empat a zero a la mitja part però en el segon temps els vallencs s’han assegurat els tres punts amb tres dianes. Els blaus finalitzaran la temporada a la part mitja-alta de la taula.

Futbol Sala: Poboleda 1 – Atlètic de Valls Bolboretas 4

Brillant victòria blava al camp del Poboleda. Els vallencs finalitzen la lliga regular en la quarta posició de la classificació.

 

Leave a Comment