.


3a Catalana: Atlètic de Valls 1 – Constantí 1

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini no ha pogut guanyar el darrer partit de la temporada al Vilar i s’ha hagut de conformar amb un empat davant del Constantí. Els vallencs no han fet un bon partit i no han pogut superar a un bon rival.

El Constantí ha sortit molt endollat i ha aconseguit marcar el primer gol del partit en el minut 4. Després d’uns minuts de nerviosisme els blaus s’han refet i mica en mica han anat dominant la situació. L’Atlètic ha creat diverses oportunitats de gol i l’empat ha arribat en el minut 26 gràcies a l’oportunisme del portuguès Dani Ferreira.

Els locals han apretat de valent en els darrers minuts del primer temps però no hi ha hagut manera de marcar el segon gol i d’arribar al descans amb avantatge en el marcador.

En al segona part el Constantí ha imposat el seu joc i els blaus no s’han trobat gens còmodes al damunt de la gespa del Vilar. Tot i això els vallencs han tingut un parell d’oportunitats molts clares per marcar i per poder guanyar el partit. 

Al final l’empat a un ha estat definitiu i ambdós conjunts han sumat un punt. Amb aquest resultat l’Atlètic es mantè en la sisena posició de la classificació. Dissabte vinent els blaus tancaran la lliga al camp de l’Icomar. Depenent dels resultats de la darrera jornada els vallencs poden acabar entre la cinquena i la vuitena posició.

Podeu consultar la fitxa del partit en aquest enllaç.

Leave a Comment