.


Resultats blaus del dissabte 1 de juny

Torneig infantil-aleví femení dels Pallaresos

Les noies de l’Atlètic s’han proclamat campiones del torneig que durant tot el dia d’avui s’ha celebrat al Pallaresos. Enhorabona campiones !!!

Futbol Sala: Capçanes 3 – At. Valls Las Bolboretas 3

L’equip de futbol sala ha quedat eliminat en els quarts de final de la promoció d’ascens a primera divisió després de perdre a la tanda de penals a la pista del Capçanes. El partit ha acabat amb empat a 3 gols i després de dues pròrrogues de 5 minuts l’eliminatòria s’ha hagut de resoldre amb una tanda de penals.

Fitxa del partit

3a Catalana: Icomar 5 – At. Valls Alt Camp Alumini 2

Els nois de Fuguet i Marcos han tancat la lliga 2012-2013 amb una contundent derrota al petit camp de l’Icomar de Tarragona. Amb aquest resultat els blaus tanquen la temporada a la sisena posició de la classificació del grup 3 de la Tercera Catalana.

Oriol Montserrat ha avançat a l’Atlètic en el minut 26 però l’Icomar ha aconseguit igualar el marcador en el temps de descompte del primer temps. La segona part dels blaus ha estat molt fluixa i l’equip local, tot i quedar-se amb un home menys en el minut 61, ha golejat amb certa facilitat als de l’Alt Camp. Del segon temps vallenc només podem destacar el golàs de Dani Figuerola (que avui ha portat el braçalet de capità) que ha significat l’empat a dos en el minut 59.

Podeu consultar la fitxa del partit en aquest enllaç.

 

Leave a Comment