.


Actes de celebració del 30è Aniversari de l’Atlètic

El Futbol Club Atlètic de Valls ha organitzat diversos actes per celebrar els 30 anys que va complir el passat 24 de maig de 2013:

Diumenge 9 de juny

Per aquest diumenge les seccions de l’entitat jugaran un partit a les instal.lacions esportives del Vilar.

- Infantils-alevins femenins: a 2/4 d’11 amistós davant de la selecció de Tarragona sub 12 (en la selecció hi jugarà la Nerea Aguilar, portera de l’Atlètic)

- 1r equip femení: a les 12 penúltim partit de lliga davant de Les Borges del Camp (matemàticament campiones)

- Veterans: a 2/4 de 5 els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls jugaran un partit amistós davant del Vilabella (equip que enguany s’ha proclamat campió de la categoria B).

- Futbol Sala: a les 5 els nois de l’Atlètic jugaran un partit amistós davant del Xardrax.

Dissabte 15 de juny

A 2/4 de 8: Reconeixement al Sr. Pere Mariné dins de la Nit de l’Esport Vallenc

Com cada any el Patronat Municipal d’Esports ha organitzat la Nit de l’Esport Vallenc al Centre Cultural Municipal. L’Atlètic participarà a la Festa fent un merescut reconeixement al Sr. Pere Mariné, un dels directius fundadors de l’Atlètic i que ha estat ininterrompudament soci al llarg de tots aquests 30 anys.

A 2/4 de 10: Sopar al Restaurant Masia del Pla.

Els components de tots els equips, entrenadors, directius i diverses autoritats convidades es reuniran per celebrar plegats el 30è Aniversari i el final de la Temporada 2012-2013.

Aquells socis i seguidors que s’hi vulguin apuntar tenen temps de fer-ho fins el diumenge 9 de juny (Preu menú adult: 20 euros / Preu menú infantil: 12 euros). Per apuntar-vos-hi podeu escriure un correu a atleticvalls@hotmail.com o trucar al 609 856 289.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment