.


Les seccions de l’Atlètic celebren el 30è aniversari

Ahir diumenge 9 de juny les seccions de l’Atlètic de Valls van celebrar el 30è aniversari del club blau amb la celebració de diversos partits a les instal.lacions esportives del Vilar.

Al matí van jugar els equips femenins:

- Infantils-alevins femenins: les més joves de l’entitat es van enfrontar a la selecció de Tarragona sub 12. El partit va comptar amb la presència de diversos representants federatius encapçalats pel Sr. Josep Vives, Delegat Territorial. La selecció va demostrar la seva qualitat i va guanyar el partit amb molta claretat. Cal destacar que amb la selecció hi va jugar la Nerea Aguilar, portera de l’Atlètic.

- 1r equip femení: penúltim partit de lliga per les noies blaves que es van enfrontar a les Borges del Camp, equip que ja és matemàticament campió. Les del Baix Camp van demostrar la seva superioritat i van sumar els tres punts gràcies a un contundent 0 a 5. Cal dir que les vallenques van haver de fer una convocatòria de circumstàncies per culpa de les nombroses baixes acumulades.

A la tarda va arribar el torn de les dues seccions masculines:

- Veterans: Els Veterans del Fornàs Atlètic de Valls van jugar un partit amistós davant dels Veterans del Vilabella (equip que enguany s’ha proclamat campió de la seva categoria). Va ser un partit molt entretingut i amb moltes alternatives en el marcador. El resultat final d’empat a 6 demostra que les davanteres es van imposar clarament a les defenses.

- Futbol Sala: els nois del Futbol Sala van jugar un partit amistós davant del Xardrax de la Pobla de Mafumet (equip que dissabte vinent es jugarà l’ascens de categoria amb el Vila-rodona). El partit, que es va jugar a la Pista del Vilar, va finalitzar amb un empat a 5 gols.

Dissabte 15

Els actes del 30è Aniversari continuaran aquest dissabte amb la participació a la Nit de l’Esport Vallenc organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i amb la celebració d’un sopar al Restaurant Masia del Pla (podeu llegir els detalls al final de la notícia anterior).

Leave a Comment